Av-järjestelmien suunnittelu + konsultointi

Operoimme AV -suunnitelmien parissa, joista kokemusta löytyy yli kymmenen vuoden ajalta erinäisistä sähköurakointi ja AV -alan toteutuksista, sekä suunnitelmista.

Tätä kokemusta hyödyntämällä pystymme ennakoimaan ja huomioimaan suunnitelmissa asiakkaan tarpeet ja vaatimukset järjestelmän käyttötarkoituksille, sekä kertomaan järjestelmän käyttömahdollisuuksista jo varhain suunnitteluvaiheessa.

Tarvittaessa pystymme laatimaan budjettilaskelmat järjestelmälle, tai tekemään suunnittelemat budjettia mukaillen. Pyrimme aina huomioimaan asiakkaan olemassa olevan laitteiston käytettävyyden. 

AV -suunnittelu on monesti osa sähkösuunnittelua. Mikäli epäröit suunnitelmianne hankkeessa, pyydä meiltä konsultointitarjous AV -järjestelmään läpikäymiseen.

Koulutus


Järjestämme koulutuksia, jotka koskevat AV -laitteiston käyttöä, suunnittelua ja nykyisin myös kunnille ja kaupungin hankintoja tekeville tahoille suunnattuja ''osaa ostaa oikein'' koulutuksia. Jonka sisällön päätarkoituksena on saada tarjouspyynnöt vastaamaan ilman ristiriitaisuuksia hankkeeseen laadittuja suunnitelmia.

Jätä yhteydenottopyyntö ja tiedustele koulutus mahdollisuuksista.

image